| Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt | ||||
|---|---|---|---|---|
| "Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem. usługi gastronomiczne WP Projekt Radosław Kuczuk Miejsce: Raczki Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025 Organizator: WP Projekt Radosław Kuczuk ul. Jurowiecka 56 15-101 Białystok tel. 888 388 083 wp.projekt.bialystok@gmail.com | ||||
| SZKOLENIE Z WIEDZY O WINIE NA POZIOMIE PODSTAWOWYM ORAZ ŚREDNIOZAAWANSOWANYM usługi gastronomiczne Andrzej Strzelczyk Miejsce: Poznań Czas trwania: 27 h Cena: 4 305,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 19.12.2025 Organizator: Andrzej Strzelczyk ul. Polna 30/11 05-660 Warka tel. 667 544 777 http://www.andrzejstrzelczyk.pl/ andrzej@andrzejstrzelczyk.pl | ||||
| SZKOLENIE: Barman i Barista – podstawy profesjonalnej obsługi baru i kawiarni usługi gastronomiczne Develedum Sp. z o.o. Miejsce: Leszno Czas trwania: 35 h Cena: 4 900,00 PLN brutto Termin: 18.12.2025 do 21.12.2025 Organizator: DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Michała Kajki 10-12 10-547 Olsztyn tel. 45 540 69 77 biuro@develedum.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Grabówka Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| Szkolenie dla Pracowników Małej Gastronomii usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Poznań Czas trwania: 41 h Cena: 7 503,00 PLN brutto Termin: 27.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Szkolenie Kulinarne - Kuchnia Polska w nowoczesnej odsłonie. usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Rybojedzko Czas trwania: 36 h Cena: 5 320,00 PLN brutto Termin: 27.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Kurs Baristy usługi gastronomiczne Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 11 h Cena: 999,00 PLN brutto Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026 Organizator: KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Jeżycka 48/92 60-865 Poznań tel. 667 588 997 https://kursyszkolenia.online/ biuro@kursyszkolenia.online | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Moczary Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Pułanki Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Nowosielce Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Rogów Czas trwania: 40 h Cena: 4 000,00 PLN brutto Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Szkolenie: Mobilne barmaństwo eventowe. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości. usługi gastronomiczne Smart Idea Sp. z o.o. Miejsce: Poznań Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 08.01.2026 do 11.01.2026 Organizator: Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Ratuszowa 6/6 10-116 Olsztyn tel. 785 040 500 https://smartszkolenia.pl/ biuro@smartszkolenia.pl | ||||
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Leszno Czas trwania: 33 h Cena: 4 785,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Domaradz Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Cygany Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Szkolenie: Mobilne barmaństwo eventowe. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości. usługi gastronomiczne Smart Idea Sp. z o.o. Miejsce: Poznań Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 10.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Ratuszowa 6/6 10-116 Olsztyn tel. 785 040 500 https://smartszkolenia.pl/ biuro@smartszkolenia.pl | ||||
| Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem usługi gastronomiczne Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski Miejsce: Brzeźno Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026 Organizator: Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski ul. Rynek Piłsudskiego 57 18-200 Wysokie Mazowieckie tel. 502 729 541 http://www.aplikon.com/ marcin.drewnowski@wp.pl | ||||
| Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji usługi gastronomiczne Chefsapiens Rafał Grzegorzek Kurs online Czas trwania: 135 h Cena: 11 200,00 PLN brutto Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026 Organizator: CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK ul. Boczna 5/7 58-310 Szczawno-Zdrój tel. 505 377 547 http://www.chefsapiens.pl/ chefsapiens@gmail.com | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa. usługi gastronomiczne Develedum Sp. z o.o. Miejsce: Poznań Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Michała Kajki 10-12 10-547 Olsztyn tel. 45 540 69 77 biuro@develedum.pl | ||||
| Szkolenie: MOBILNY BARMAN. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości podczas eventów. usługi gastronomiczne Smart Idea Sp. z o.o. Miejsce: Śrem Czas trwania: 37 h Cena: 5 320,00 PLN brutto Termin: 15.01.2026 do 18.01.2026 Organizator: Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Ratuszowa 6/6 10-116 Olsztyn tel. 785 040 500 https://smartszkolenia.pl/ biuro@smartszkolenia.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wesoła Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Deserów Restauracyjnych usługi gastronomiczne GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY "WSCHÓD" Miejsce: Ruszków Pierwszy Czas trwania: 34 h Cena: 5 000,00 PLN brutto Termin: 16.01.2026 do 19.01.2026 Organizator: GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY ,,WSCHÓD'' ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 37A 24-100 Puławy tel. 502 465 547 http://akademiakelnerska.com/ akademiakelnerska@wp.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mikulice Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym usługi gastronomiczne Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski Miejsce: Lipowica Czas trwania: 40 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski ul. Cicha 49 44-323 Gogołowa tel. 606 026 249 artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com | ||||
| PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa. usługi gastronomiczne Develedum Sp. z o.o. Miejsce: Poznań Czas trwania: 35 h Cena: 5 250,00 PLN brutto Termin: 22.01.2026 do 25.01.2026 Organizator: DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Michała Kajki 10-12 10-547 Olsztyn tel. 45 540 69 77 biuro@develedum.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 10 h Cena: 1 230,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| KURS TEA SOMMELIER.
Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 7 h Cena: 1 353,00 PLN brutto Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli . Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw. usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Poznań Czas trwania: 53 h Cena: 7 503,00 PLN brutto Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli . Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw. usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Poznań Czas trwania: 43 h Cena: 5 320,00 PLN brutto Termin: 27.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa. usługi gastronomiczne Develedum Sp. z o.o. Miejsce: Leszno Czas trwania: 35 h Cena: 4 900,00 PLN brutto Termin: 27.01.2026 do 30.01.2026 Organizator: DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Michała Kajki 10-12 10-547 Olsztyn tel. 45 540 69 77 biuro@develedum.pl | ||||
| Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 706,00 PLN brutto Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty? usługi gastronomiczne House Of Impact Sp. z o.o. Miejsce: Poznań Czas trwania: 40 h Cena: 7 134,00 PLN brutto Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Złota 61/101 00-819 Warszawa tel. 698 691 309 https://houseofimpact.pl/ jacek@houseofimpact.co | ||||
| PRZYGOTOWANIE DESERÓW RESTAURACYJNYCH usługi gastronomiczne GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY "WSCHÓD" Miejsce: Lubstów Czas trwania: 34 h Cena: 5 000,00 PLN brutto Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026 Organizator: GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY ,,WSCHÓD'' ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 37A 24-100 Puławy tel. 502 465 547 http://akademiakelnerska.com/ akademiakelnerska@wp.pl | ||||
| Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem usługi gastronomiczne Edu Service Zdzisław Sikora Miejsce: Pstrągówka Czas trwania: 40 h Cena: 5 800,00 PLN brutto Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026 Organizator: Edu Service Zdzisław Sikora ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9 35-111 Rzeszów tel. 500 403 218 http://edu-service.pl/ biuro@edu-service.pl | ||||
| Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001) usługi gastronomiczne Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny Miejsce: Wróblowa Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026 Organizator: Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny ul. Emilii Plater 2 20-814 Lublin tel. 500 386 207 http://www.lubir.pl/ biuro@lubir.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/ usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 6 000,00 PLN brutto Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Mokrzec Czas trwania: 48 h Cena: 7 200,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Białka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Grodzisko Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Kamień Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Manasterz Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Budzyń Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 20 h Cena: 2 460,00 PLN brutto Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji usługi gastronomiczne Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o. Kurs online Czas trwania: 40 h Cena: 3 600,00 PLN brutto Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026 Organizator: OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62 20-013 Lublin tel. 516 025 763 http://www.kursor.edu.pl/ szkolenia.lublin@kursor.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Jarosław Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie potraw grill i barbecue usługi gastronomiczne Infornet.Eu Sp. z o.o. Miejsce: Ostrów Wielkopolski Czas trwania: 35 h Cena: 6 408,30 PLN brutto Termin: 13.02.2026 do 15.02.2026 Organizator: INFORNET.EU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Żółkiewskiego 8 63-400 Ostrów Wielkopolski tel. 602 479 536 http://www.szkoleniaunijne.eu/ biuro@infornet.eu | ||||
| Szkolenie - Barista – kawa specialty, sztuka parzenia i obsługi klienta usługi gastronomiczne Prime Academy Sp. z o.o. Miejsce: Gniezno Czas trwania: 18 h Cena: 5 000,00 PLN brutto Termin: 15.02.2026 do 16.02.2026 Organizator: PRIME ACADEMY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Liliowa 2C/29 62-200 Gniezno tel. 727 933 422 https://prime-academy.pl/ primeacademyai@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wysoka Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 19.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zarszyn Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal Miejsce: Kosina Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026 Organizator: Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal ul. Karola Goduli 36 41-712 Ruda Śląska tel. 792 622 844 http://www.bukal.pl/ biurobukal@gmail.com | ||||
| Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)" usługi gastronomiczne Best Lingua Monika Mazur Miejsce: Nowy Kamień Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026 Organizator: Best Lingua Monika Mazur ul. Reformacka 6 35-026 Rzeszów tel. 515 130 122, 17 852 52 55 http://www.britishschool.pl/rzeszow rzeszow@britishschool.pl | ||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Poznań Czas trwania: 42 h Cena: 2 449,00 PLN brutto Termin: 23.02.2026 do 27.02.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | ||||
| Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli. Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw. usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Poznań Czas trwania: 53 h Cena: 7 503,00 PLN brutto Termin: 23.02.2026 do 27.02.2026 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Toki Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Równe Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. Miejsce: Leśniówka Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c. ul. Leśna 31A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 pau.debica@gmail.com | ||||
| Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Markowa Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Barman Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Wysoka Czas trwania: 38 h Cena: 5 600,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 08.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Wietrzno Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE. usługi gastronomiczne Ashanti Atelier Sp. z o.o. Miejsce: Łódź-Śródmieście Czas trwania: 12 h Cena: 1 476,00 PLN brutto Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026 Organizator: "ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. Henryka Sienkiewicza 82/84 90-318 Łódź tel. 42 942 09 88 https://www.ashanti.pl/ biuro@ashanti.pl | ||||
| Kurs Barman- Blender usługi gastronomiczne Open Bar Tomasz Szczęsny Miejsce: Przysieki Czas trwania: 48 h Cena: 7 000,00 PLN brutto Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026 Organizator: Open Bar Tomasz Szczęsny ul. Gliwicka 3 40-079 Katowice tel. 511 226 253 http://kursybarmanskie.pl/ kursy@kursybarmanskie.pl | ||||
| Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara Miejsce: Haczów Czas trwania: 37 h Cena: 5 550,00 PLN brutto Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara ul. Krakowska 7A 39-200 Dębica tel. 606 133 252 elzbieta@pau.edu.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Teodorówka Czas trwania: 36 h Cena: 5 400,00 PLN brutto Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli. Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw. usługi gastronomiczne A. S. Finance Angelika Stawrakakis Miejsce: Poznań Czas trwania: 53 h Cena: 7 503,00 PLN brutto Termin: 23.03.2026 do 27.03.2026 Organizator: A.S. Finance Angelika Stawrakakis ul. Lotosowa 29a 60-175 Poznań tel. 880 492 551 a.stawrakakis@gmail.com | ||||
| Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Zadwór Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Makowiska Czas trwania: 46 h Cena: 6 900,00 PLN brutto Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem. usługi gastronomiczne Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza Miejsce: Trzcinica Czas trwania: 32 h Cena: 4 800,00 PLN brutto Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026 Organizator: Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a 35-036 Rzeszów tel. 17 857 71 00 https://pap.rzeszow.pl/ pap@pap.rzeszow.pl | ||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Karolina Kolańska Twoje Gastro Miejsce: Poznań Czas trwania: 40 h Cena: 2 777,00 PLN brutto Termin: 20.04.2026 do 24.04.2026 Organizator: Karolina Kolańska Twoje Gastro ul. Srebrnogórska 21/15 50-536 Wrocław tel. 883 998 556, 690 632 853 kontakt@twojegastro.com | ||||
| Szkolenie Manager Gastronomii usługi gastronomiczne Zann Investments Maciej Zarzecki Miejsce: Poznań Czas trwania: 42 h Cena: 2 449,00 PLN brutto Termin: 08.06.2026 do 12.06.2026 Organizator: Zann Investments Maciej Zarzecki ul. Jagiellońska 58/128a 03-468 Warszawa tel. 505 052 231 http://www.szkolabarmanow.pl/ biuro@szkolabarmanow.pl | ||||
| Archiwum | ||||
| Przygotowanie deserów restauracyjnych usługi gastronomiczne BSMA Edukacja Sp. z o.o. Miejsce: Orla Czas trwania: 44 h Cena: 6 600,00 PLN brutto Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025 Organizator: BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ul. Dojnowska 60A/3 15-557 Białystok tel. 694 316 886 bsmaedukacja@gmail.com | ||||
| Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko" usługi gastronomiczne GastroInvest Group Łukasz Maziarski Miejsce: Poznań Czas trwania: 18 h Cena: 3 550,00 PLN brutto Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025 Organizator: GastroInvest Group Łukasz Maziarski ul. Załęska 22a/8 35-322 Rzeszów tel. 533 039 598 http://www.gastroinvestgroup.com/ biuro@gastroinvestgroup.com | ||||
| Asystent kucharza - pomoc kuchenna usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: od 2000 do 3000 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Niepubliczne Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Jarocinie ul. Kościuszki 14a 63-200 Jarocin tel.: 62 505 30 10 | ||||
| Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 153 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Wolsztynie ul. Przemysłowa 5 64-200 Wolsztyn tel.: 68 347 18 47 | ||||
| Carving usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: od 450 do 500 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego ul. Metalowa 4 60-118 Poznań tel.: 61 868 54 17 | ||||
| Cukiernicze rewolucje - intensywny 3-dniowy warsztat usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 4000 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak Centrum Szkoleń i Biznesu s.c. ul. Toruńska 1a 62-800 Kalisz tel.: 601 458 848 | ||||
| Cukiernicze rewolucje - intensywny 3-dniowy warsztat usługi gastronomiczne Czas trwania: 24 godz. Cena: 4000 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak Snh ul. Toruńska 1a 62-800 Kalisz tel.: 601 458 848 | ||||
| Cukiernik usługi gastronomiczne Czas trwania: 120 godz. Cena: 3300 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: tak Centrum Biznesu os. Pod Dębem 26 62-035 Mościenica tel.: 503 111 389 | ||||
| Desery a'la carte - desery talerzowe usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 2000 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Pastry Lab ul. Wenecjańska 8/33 61-101 Poznań tel.: 601 460 015 | ||||
| Desery talerzowe w karcie menu usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 1500 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Pastry Lab ul. Wenecjańska 8/33 61-101 Poznań tel.: 601 460 015 | ||||
| Dietetyka żywienia osób starszych i niesamodzielnych usługi gastronomiczne Czas trwania: 60 godz. Cena: 600 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak NOVA ul. Franciszkańska 1/2 63-100 Śrem tel.: 500 029 113 | ||||
| Ekskluzywna kuchnia bankietowa usługi gastronomiczne Czas trwania: 28 godz. Cena: 5125 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: tak Infornet.eu Sp. z o.o. ul. Żółkiewskiego 8 63-400 Ostrów Wielkopolski tel.: 602 479 536 | ||||
| Gastronomia usługi gastronomiczne Czas trwania: 50 godz. Cena: 50 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Stowarzyszenie Integracyjne Wspólnoty Barka ul. Chudobczyce 27 64-423 Chudobczyce tel.: 61 293 50 04 | ||||
| Kelner usługi gastronomiczne Czas trwania: 65 godz. Cena: 800 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Wolsztynie ul. Przemysłowa 5 64-200 Wolsztyn tel.: 68 347 18 47 | ||||
| Kelner-Barman usługi gastronomiczne Czas trwania: 105 godz. Cena: 1900 zł Egzamin: tak Dofinansowanie EFS: nie Zakład Doskonalenia Zawodowego ul. Metalowa 4 60-118 Poznań tel.: 61 868 54 17 | ||||
| Kreowanie asortymentów cukierniczych słodkiego stołu usługi gastronomiczne Czas trwania: 8 godz. Cena: 2000 zł Egzamin: nie Dofinansowanie EFS: nie Pastry Lab ul. Wenecjańska 8/33 61-101 Poznań tel.: 601 460 015 | ||||