Kursy w Poznaniu i Wielkopolsce

Nazwa kursu / Obszar szkolenia / Czas trwania / cena / egzamin / EFS / Firma lub instytucja / Kontakt
"Przygotowanie deserów restauracyjnych" - kurs kończący się egzaminem.
usługi gastronomiczne

WP Projekt Radosław Kuczuk
Miejsce: Raczki
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 31.12.2025

Organizator:
WP Projekt Radosław Kuczuk
ul. Jurowiecka 56
15-101 Białystok
tel. 888 388 083

wp.projekt.bialystok@gmail.com
SZKOLENIE Z WIEDZY O WINIE NA POZIOMIE PODSTAWOWYM ORAZ ŚREDNIOZAAWANSOWANYM
usługi gastronomiczne

Andrzej Strzelczyk
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 27 h
Cena: 4 305,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 19.12.2025

Organizator:
Andrzej Strzelczyk
ul. Polna 30/11
05-660 Warka
tel. 667 544 777
http://www.andrzejstrzelczyk.pl/
andrzej@andrzejstrzelczyk.pl
SZKOLENIE: Barman i Barista – podstawy profesjonalnej obsługi baru i kawiarni
usługi gastronomiczne

Develedum Sp. z o.o.
Miejsce: Leszno
Czas trwania: 35 h
Cena: 4 900,00 PLN brutto
Termin: 18.12.2025 do 21.12.2025

Organizator:
DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Michała Kajki 10-12
10-547 Olsztyn
tel. 45 540 69 77

biuro@develedum.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Grabówka
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 20.12.2025 do 30.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
Szkolenie dla Pracowników Małej Gastronomii
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 41 h
Cena: 7 503,00 PLN brutto
Termin: 27.12.2025 do 29.12.2025

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Szkolenie Kulinarne - Kuchnia Polska w nowoczesnej odsłonie.
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Rybojedzko
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 320,00 PLN brutto
Termin: 27.12.2025 do 29.12.2025

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Kurs Baristy
usługi gastronomiczne

Krajowe Centrum Edukacyjne Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 11 h
Cena: 999,00 PLN brutto
Termin: 01.01.2026 do 04.11.2026

Organizator:
KRAJOWE CENTRUM EDUKACYJNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Jeżycka 48/92
60-865 Poznań
tel. 667 588 997
https://kursyszkolenia.online/
biuro@kursyszkolenia.online
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 03.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Moczary
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 09.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Pułanki
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 15.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Zielone Kompetencje w Nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Nowosielce
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.01.2026 do 12.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Kucharz z przygotowaniem do egzaminu czeladniczego
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Rogów
Czas trwania: 40 h
Cena: 4 000,00 PLN brutto
Termin: 07.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Szkolenie: Mobilne barmaństwo eventowe. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości.
usługi gastronomiczne

Smart Idea Sp. z o.o.
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 08.01.2026 do 11.01.2026

Organizator:
Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Ratuszowa 6/6
10-116 Olsztyn
tel. 785 040 500
https://smartszkolenia.pl/
biuro@smartszkolenia.pl
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Leszno
Czas trwania: 33 h
Cena: 4 785,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Domaradz
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 08.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Cygany
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Szkolenie: Mobilne barmaństwo eventowe. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości.
usługi gastronomiczne

Smart Idea Sp. z o.o.
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 10.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Ratuszowa 6/6
10-116 Olsztyn
tel. 785 040 500
https://smartszkolenia.pl/
biuro@smartszkolenia.pl
Nowoczesne pączki i donuty – od ciasta po dekorację -szkolenie cukiernicze.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 13.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych – kurs z egzaminem
usługi gastronomiczne

Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
Miejsce: Brzeźno
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 30.04.2026

Organizator:
Biuro Doradczo-Szkoleniowe APLIKON Marcin Drewnowski
ul. Rynek Piłsudskiego 57
18-200 Wysokie Mazowieckie
tel. 502 729 541
http://www.aplikon.com/
marcin.drewnowski@wp.pl
Szkolenie Szef Kuchni - pełen pakiet kompetencji
usługi gastronomiczne

Chefsapiens Rafał Grzegorzek
Kurs online
Czas trwania: 135 h
Cena: 11 200,00 PLN brutto
Termin: 12.01.2026 do 25.05.2026

Organizator:
CHEFSAPIENS RAFAŁ GRZEGORZEK
ul. Boczna 5/7
58-310 Szczawno-Zdrój
tel. 505 377 547
http://www.chefsapiens.pl/
chefsapiens@gmail.com
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 14.01.2026 do 13.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa.
usługi gastronomiczne

Develedum Sp. z o.o.
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 15.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Michała Kajki 10-12
10-547 Olsztyn
tel. 45 540 69 77

biuro@develedum.pl
Szkolenie: MOBILNY BARMAN. Serwis napojów mieszanych i obsługa gości podczas eventów.
usługi gastronomiczne

Smart Idea Sp. z o.o.
Miejsce: Śrem
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 320,00 PLN brutto
Termin: 15.01.2026 do 18.01.2026

Organizator:
Smart Idea Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Ratuszowa 6/6
10-116 Olsztyn
tel. 785 040 500
https://smartszkolenia.pl/
biuro@smartszkolenia.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wesoła
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 24.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Deserów Restauracyjnych
usługi gastronomiczne

GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY "WSCHÓD"
Miejsce: Ruszków Pierwszy
Czas trwania: 34 h
Cena: 5 000,00 PLN brutto
Termin: 16.01.2026 do 19.01.2026

Organizator:
GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY ,,WSCHÓD''
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 37A
24-100 Puławy
tel. 502 465 547
http://akademiakelnerska.com/
akademiakelnerska@wp.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mikulice
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Zielone Kompetencje w nowoczesnej Kuchni - Kucharz z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 28.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
Zielone Kompetencje w Nowoczesnym Cukiernictwie - Cukiernik z egzaminem Czeladniczym
usługi gastronomiczne

Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
Miejsce: Lipowica
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Pro Art Centrum Szkoleniowe Artur Zaskórski
ul. Cicha 49
44-323 Gogołowa
tel. 606 026 249

artur.zas@interia.pl, proart.szkolenia.artur@gmail.com
PROFESJONALNY KURS PIZZAIOLO - WŁOSKI KURS PIZZY
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 21.01.2026 do 22.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa.
usługi gastronomiczne

Develedum Sp. z o.o.
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 35 h
Cena: 5 250,00 PLN brutto
Termin: 22.01.2026 do 25.01.2026

Organizator:
DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Michała Kajki 10-12
10-547 Olsztyn
tel. 45 540 69 77

biuro@develedum.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 16.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
KUCHNIA MOLEKULARNA - nowoczesne techniki i innowacje w gastronomii
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 10 h
Cena: 1 230,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
KURS TEA SOMMELIER. Kurs specjalistyczny poświęcony kulturze herbaty, technikom parzenia, degustacji i foodpairingu.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 7 h
Cena: 1 353,00 PLN brutto
Termin: 23.01.2026 do 23.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 24.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli . Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw.
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 53 h
Cena: 7 503,00 PLN brutto
Termin: 26.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli . Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw.
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 43 h
Cena: 5 320,00 PLN brutto
Termin: 27.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Szkolenie: MOBILE EVENT BARMAN - trzy filary doskonałej obsługi gościa.
usługi gastronomiczne

Develedum Sp. z o.o.
Miejsce: Leszno
Czas trwania: 35 h
Cena: 4 900,00 PLN brutto
Termin: 27.01.2026 do 30.01.2026

Organizator:
DEVELEDUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Michała Kajki 10-12
10-547 Olsztyn
tel. 45 540 69 77

biuro@develedum.pl
Szef Kuchni: Ryby i Owoce Morza – techniki obróbki, filetowania i kreacji dań.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 706,00 PLN brutto
Termin: 28.01.2026 do 29.01.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Gastronomia w nowoczesnej dobie: Jak podnieść zadowolenie gości oraz pracowników, a dodatkowo podnieść obroty?
usługi gastronomiczne

House Of Impact Sp. z o.o.
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 40 h
Cena: 7 134,00 PLN brutto
Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
HOUSE OF IMPACT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Złota 61/101
00-819 Warszawa
tel. 698 691 309
https://houseofimpact.pl/
jacek@houseofimpact.co
PRZYGOTOWANIE DESERÓW RESTAURACYJNYCH
usługi gastronomiczne

GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY "WSCHÓD"
Miejsce: Lubstów
Czas trwania: 34 h
Cena: 5 000,00 PLN brutto
Termin: 29.01.2026 do 01.02.2026

Organizator:
GRZEGORZ GÓRNIK AGENCJA PROMOCJI PRACY i REKLAMY ,,WSCHÓD''
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 37A
24-100 Puławy
tel. 502 465 547
http://akademiakelnerska.com/
akademiakelnerska@wp.pl
Serwis napojów mieszanych i alkoholi - szkolenie z egzaminem
usługi gastronomiczne

Edu Service Zdzisław Sikora
Miejsce: Pstrągówka
Czas trwania: 40 h
Cena: 5 800,00 PLN brutto
Termin: 30.01.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Edu Service Zdzisław Sikora
ul. Stanisława Wyspiańskiego 2/9
35-111 Rzeszów
tel. 500 403 218
http://edu-service.pl/
biuro@edu-service.pl
Kucharz z egzaminem czeladniczym (512001)
usługi gastronomiczne

Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
Miejsce: Wróblowa
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 02.02.2026 do 12.02.2026

Organizator:
Izba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
ul. Emilii Plater 2
20-814 Lublin
tel. 500 386 207
http://www.lubir.pl/
biuro@lubir.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji/
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 6 000,00 PLN brutto
Termin: 03.02.2026 do 26.02.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz / Szef kuchni - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Mokrzec
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 200,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Białka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Grodzisko
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Kamień
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 07.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Manasterz
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Budzyń
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
TORTY I MONOPORCJE W STYLU GLAMOUR - szkolenie cukiernicze
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 20 h
Cena: 2 460,00 PLN brutto
Termin: 09.02.2026 do 10.02.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kucharz w żłobku - żywienie dzieci do lat 3 z uwzględnieniem cyfrowych i zielonych kompetencji
usługi gastronomiczne

Ośrodek Szkolenia Dokształcania i Doskonalenia Kadr Kursor Sp. z o.o.
Kurs online
Czas trwania: 40 h
Cena: 3 600,00 PLN brutto
Termin: 10.02.2026 do 06.03.2026

Organizator:
OŚRODEK SZKOLENIA DOKSZTAŁCANIA I DOSKONALENIA KADR KURSOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Prezydenta Gabriela Narutowicza 62
20-013 Lublin
tel. 516 025 763
http://www.kursor.edu.pl/
szkolenia.lublin@kursor.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Jarosław
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 07.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie potraw grill i barbecue
usługi gastronomiczne

Infornet.Eu Sp. z o.o.
Miejsce: Ostrów Wielkopolski
Czas trwania: 35 h
Cena: 6 408,30 PLN brutto
Termin: 13.02.2026 do 15.02.2026

Organizator:
INFORNET.EU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Żółkiewskiego 8
63-400 Ostrów Wielkopolski
tel. 602 479 536
http://www.szkoleniaunijne.eu/
biuro@infornet.eu
Szkolenie - Barista – kawa specialty, sztuka parzenia i obsługi klienta
usługi gastronomiczne

Prime Academy Sp. z o.o.
Miejsce: Gniezno
Czas trwania: 18 h
Cena: 5 000,00 PLN brutto
Termin: 15.02.2026 do 16.02.2026

Organizator:
PRIME ACADEMY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Liliowa 2C/29
62-200 Gniezno
tel. 727 933 422
https://prime-academy.pl/
primeacademyai@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wysoka
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 19.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zarszyn
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 16.02.2026 do 20.02.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
Miejsce: Kosina
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 17.02.2026 do 31.03.2026

Organizator:
Bukal Corporate Training and Translations Szymon Bukal
ul. Karola Goduli 36
41-712 Ruda Śląska
tel. 792 622 844
http://www.bukal.pl/
biurobukal@gmail.com
Kurs Barman z egzaminem nadającym kwalifikację "Serwis napojów mieszanych i alkoholi (Barman - blender)"
usługi gastronomiczne

Best Lingua Monika Mazur
Miejsce: Nowy Kamień
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 19.02.2026 do 22.02.2026

Organizator:
Best Lingua Monika Mazur
ul. Reformacka 6
35-026 Rzeszów
tel. 515 130 122, 17 852 52 55
http://www.britishschool.pl/rzeszow
rzeszow@britishschool.pl
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 42 h
Cena: 2 449,00 PLN brutto
Termin: 23.02.2026 do 27.02.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli. Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw.
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 53 h
Cena: 7 503,00 PLN brutto
Termin: 23.02.2026 do 27.02.2026

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Toki
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Równe
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kucharz (kod zawodu 512001) - szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
Miejsce: Leśniówka
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Polska Akademia Grilla i BBQ Piotr Bassara, Nicole Bassara-Witusik s.c.
ul. Leśna 31A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

pau.debica@gmail.com
Kurs - Przygotowanie deserów restauracyjnych wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Markowa
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 28.02.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Barman Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Wysoka
Czas trwania: 38 h
Cena: 5 600,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 08.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Przygotowanie deserów restauracyjnych - Deserant - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 05.03.2026 do 13.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kurs - Przygotowanie potraw z grilla i barbecue wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Wietrzno
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 06.03.2026 do 15.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
ZAAWANSOWANA MIXOLOGIA - SZKOLENIE BARMAŃSKIE.
usługi gastronomiczne

Ashanti Atelier Sp. z o.o.
Miejsce: Łódź-Śródmieście
Czas trwania: 12 h
Cena: 1 476,00 PLN brutto
Termin: 11.03.2026 do 12.03.2026

Organizator:
"ASHANTI ATELIER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Henryka Sienkiewicza 82/84
90-318 Łódź
tel. 42 942 09 88
https://www.ashanti.pl/
biuro@ashanti.pl
Kurs Barman- Blender
usługi gastronomiczne

Open Bar Tomasz Szczęsny
Miejsce: Przysieki
Czas trwania: 48 h
Cena: 7 000,00 PLN brutto
Termin: 16.03.2026 do 20.03.2026

Organizator:
Open Bar Tomasz Szczęsny
ul. Gliwicka 3
40-079 Katowice
tel. 511 226 253
http://kursybarmanskie.pl/
kursy@kursybarmanskie.pl
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
Miejsce: Haczów
Czas trwania: 37 h
Cena: 5 550,00 PLN brutto
Termin: 20.03.2026 do 29.03.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Umiejętności Piotr Bassara
ul. Krakowska 7A
39-200 Dębica
tel. 606 133 252

elzbieta@pau.edu.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Teodorówka
Czas trwania: 36 h
Cena: 5 400,00 PLN brutto
Termin: 21.03.2026 do 12.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie Pizzaiolo od Włoskiej szkoły Scuola Italiana Pizzaioli. Przygotowanie i wypiekanie Włoskiej Pizzy premium. Kurs zaawansowany od podstaw.
usługi gastronomiczne

A. S. Finance Angelika Stawrakakis
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 53 h
Cena: 7 503,00 PLN brutto
Termin: 23.03.2026 do 27.03.2026

Organizator:
A.S. Finance Angelika Stawrakakis
ul. Lotosowa 29a
60-175 Poznań
tel. 880 492 551

a.stawrakakis@gmail.com
Kurs - Serwis napojów mieszanych i alkoholi wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Zadwór
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 30.03.2026 do 10.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Makowiska
Czas trwania: 46 h
Cena: 6 900,00 PLN brutto
Termin: 10.04.2026 do 19.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Kucharz (kod zawodu 512001) - kurs wraz z egzaminem.
usługi gastronomiczne

Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
Miejsce: Trzcinica
Czas trwania: 32 h
Cena: 4 800,00 PLN brutto
Termin: 13.04.2026 do 17.04.2026

Organizator:
Podkarpacka Akademia Przedsiębiorczości Katarzyna Podraza
ul. Jarosława Dąbrowskiego 20a
35-036 Rzeszów
tel. 17 857 71 00
https://pap.rzeszow.pl/
pap@pap.rzeszow.pl
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Karolina Kolańska Twoje Gastro
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 40 h
Cena: 2 777,00 PLN brutto
Termin: 20.04.2026 do 24.04.2026

Organizator:
Karolina Kolańska Twoje Gastro
ul. Srebrnogórska 21/15
50-536 Wrocław
tel. 883 998 556, 690 632 853

kontakt@twojegastro.com
Szkolenie Manager Gastronomii
usługi gastronomiczne

Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 42 h
Cena: 2 449,00 PLN brutto
Termin: 08.06.2026 do 12.06.2026

Organizator:
Zann Investments Maciej Zarzecki
ul. Jagiellońska 58/128a
03-468 Warszawa
tel. 505 052 231
http://www.szkolabarmanow.pl/
biuro@szkolabarmanow.pl
Archiwum
Przygotowanie deserów restauracyjnych
usługi gastronomiczne

BSMA Edukacja Sp. z o.o.
Miejsce: Orla
Czas trwania: 44 h
Cena: 6 600,00 PLN brutto
Termin: 17.12.2025 do 29.12.2025

Organizator:
BSMA Edukacja Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Dojnowska 60A/3
15-557 Białystok
tel. 694 316 886

bsmaedukacja@gmail.com
Szkolenie pn. "Zielony Marketing w Social Mediach: Skuteczna promocja hoteli i restauracji z uwzględnieniem trendów eko"
usługi gastronomiczne

GastroInvest Group Łukasz Maziarski
Miejsce: Poznań
Czas trwania: 18 h
Cena: 3 550,00 PLN brutto
Termin: 15.12.2025 do 16.12.2025

Organizator:
GastroInvest Group Łukasz Maziarski
ul. Załęska 22a/8
35-322 Rzeszów
tel. 533 039 598
http://www.gastroinvestgroup.com/
biuro@gastroinvestgroup.com
Asystent kucharza - pomoc kuchenna
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 60 godz.
Cena: od 2000 do 3000 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Niepubliczne Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Jarocinie
ul. Kościuszki 14a
63-200 Jarocin
tel.: 62 505 30 10
Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 153 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Wolsztynie
ul. Przemysłowa 5
64-200 Wolsztyn
tel.: 68 347 18 47
Carving
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: od 450 do 500 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Zakład Doskonalenia Zawodowego
ul. Metalowa 4
60-118 Poznań
tel.: 61 868 54 17
Cukiernicze rewolucje - intensywny 3-dniowy warsztat
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 24 godz.
Cena: 4000 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
Centrum Szkoleń i Biznesu s.c.
ul. Toruńska 1a
62-800 Kalisz
tel.: 601 458 848
Cukiernicze rewolucje - intensywny 3-dniowy warsztat
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 24 godz.
Cena: 4000 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
Snh
ul. Toruńska 1a
62-800 Kalisz
tel.: 601 458 848
Cukiernik
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 120 godz.
Cena: 3300 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: tak
Centrum Biznesu
os. Pod Dębem 26
62-035 Mościenica
tel.: 503 111 389
Desery a'la carte - desery talerzowe
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 2000 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Pastry Lab
ul. Wenecjańska 8/33
61-101 Poznań
tel.: 601 460 015
Desery talerzowe w karcie menu
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 1500 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Pastry Lab
ul. Wenecjańska 8/33
61-101 Poznań
tel.: 601 460 015
Dietetyka żywienia osób starszych i niesamodzielnych
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 60 godz.
Cena: 600 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
NOVA
ul. Franciszkańska 1/2
63-100 Śrem
tel.: 500 029 113
Ekskluzywna kuchnia bankietowa
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 28 godz.
Cena: 5125 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: tak
Infornet.eu Sp. z o.o.
ul. Żółkiewskiego 8
63-400 Ostrów Wielkopolski
tel.: 602 479 536
Gastronomia
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 50 godz.
Cena: 50 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Stowarzyszenie Integracyjne Wspólnoty Barka
ul. Chudobczyce 27
64-423 Chudobczyce
tel.: 61 293 50 04
Kelner
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 65 godz.
Cena: 800 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Wolsztynie
ul. Przemysłowa 5
64-200 Wolsztyn
tel.: 68 347 18 47
Kelner-Barman
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 105 godz.
Cena: 1900 zł
Egzamin: tak
Dofinansowanie EFS: nie
Zakład Doskonalenia Zawodowego
ul. Metalowa 4
60-118 Poznań
tel.: 61 868 54 17
Kreowanie asortymentów cukierniczych słodkiego stołu
usługi gastronomiczne
Czas trwania: 8 godz.
Cena: 2000 zł
Egzamin: nie
Dofinansowanie EFS: nie
Pastry Lab
ul. Wenecjańska 8/33
61-101 Poznań
tel.: 601 460 015
Następne

źródło: Baza Usług Rozwojowych (BUR), Rejestr Instytucji Szkoleniowych (RIS) oraz własne
Polityka Prywatności